Producten


Zonder twijfel kan je bij ons de producten van de meest bekende uitgeverijen terugvinden, maar toch vonden we dat we nog een stapje verder moesten gaan.

Tijdens onze vele reizen in het buitenland, zoeken wij net die producten op die je hier nergens kan vinden. Daarbij leggen we goede contacten zodat de aanvoer ervan verzekerd kan blijven.

Of het nu gaat om speciale topografische kaarten van verafgelegen bestemmingen of om gidsen in eigen beheer uitgegeven door auteurs, we reserveren er steeds een plekje voor in onze winkels.

Of je nu de Seven Summits wilt beklimmen, trekken door Patagonië, niets doen in paradijselijke oorden als Bora Bora, Mauritius of de Malediven, al wat je nodig hebt voor een goed voorbereide reis kan je bij ons terugvinden.

Aarzel niet om eens een bezoekje te brengen aan één van onze winkels en ervaar hoe we je graag met raad en daad bijstaan om van jouw vakantie een succesvolle reis te maken; want je geniet meer als je alles goed gepland hebt.

Heb je een bijzondere vraag of vind je de weg niet in ons aanbod, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via onze contactpagina.

Meer dan 20.000 producten in onze winkel te Gent.