Reisinspiratie door topfotografen

25
Oktober

Veel reizigers die bij Atlas & Zanzibar over de vloer komen zijn goede fotografen en nemen overal ter wereld inspirerende foto's. In oktober kregen we een pak knappe reisfoto's toegestuurd en zo ontdekken we heel wat nieuwe plekken om naar toe te trekken. Voel de reislust in onze selectie van de 10 meest indrukwekkende landschapsfoto's en vind zeker ideeën voor een volgende reisbestemming. Onderaan dit artikel vind je natuurlijk ook een link naar suggesties van kaarten, wandelgidsen en reisgidsen voor deze locaties. 

Salkantay Trek, Peru (Fotograaf: Kevin Van de Moortele)

Isle of Skye, Schotland (Fotograaf: David Peerden)

Alpe Di Siusi, Dolomieten, Italië (Fotograaf: Van der Sypt Guillaume)

Gokyo Ri, Nepal (Fotograaf: Apollonia Melzani)

Armenië (Fotograaf: Siemen Van den Broecke)

Dovrefjell, Noorwegen (Fotograaf: Benjamin Davies)

Baai van Kotor, Montenegro (Fotograaf: Yves Gryson)

Meistervik, Noorwegen (Fotograaf: Els Wallaert)

Smoky mountains, US (Fotograaf: Dorine Chamon)

Grindelwald, Zwitserland (Fotograaf: Jolijn Boumon)

Fotograaf en auteur Piet Van den Eynde vond de inzending van Jolijn Boumon een hoog Wes Anderson gehalte hebben. Hij vond de compositie en het lijnenspel super geslaagd. Op 11 oktober werd Jolijn Boumon dan ook gekozen als winnaar van de fotowedstrijd. We willen zeker ook alle andere fotografen bedanken voor hun prachtige inzendingen. Elke foto op deze pagina heeft een professionele compositie en inspirerende reis vibe. Naast de foto's op deze pagina hebben we nog een twintigtal inzendingen liggen die ook heel erg de moeite zijn.

Ben je bereid om ons regelmatig professionele foto's te bezorgen en eventueel over een bepaalde bestemming ook eens artikel te schrijven? Contacteer ons dan en wie weet schakelen we je in als Atlas & Zanzibar ambassadeur waarmee je een interessante korting krijgt op het Atlas & Zanzibar aanbod. 

Bekijk de selectie reisgidsen en kaarten voor de bestemmingen op deze pagina

Terug naar overzicht